Dalvin Kuk, mašina za poentiranja (©Reuters)
Dalvin Kuk, mašina za poentiranja (©Reuters)

Pogodite ko će da postigne tačdaun: Kamera, Henri, Hulio, Tomas, Adams, Kuk, Burkhed, Koner...

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 11:16

I ovog vikenda bogata ponuda kladionice Mozzart

Ukoliko volite NFL, mislite da dobro poznajete američki fudbal, osim standardne ponude, kladionica Mozzart pripremila vam je i igru tačdaun – da ili ne. Na vama je da pogodite ko će od ponuđenih 67 igrača da poentira u današnjim mečevima.

Najveći zicer je Dalvin Kuk, raning bek Minesote. On je dosad postigao 12 tačdauna probijanjem, najviše u ligi. Prošle nedelje Čikagu nije uspeo da postigne tačdaun, ali je recimo Grin Bej uništio sa čak četiri poentiranja. Pošto je odbrana Dalasa najgora u ligi, teško možemo da zamislimo da Kuk neće bar jednom da uđe u end zonu Kaubojsa. Kvota u Mozzartu da će Kuk da postigne tačdaun je 1,35.

Izabrane vesti

Jedan od kandidata za najboljeg igrača lige je raning bek Nju Orleansa Elvin Kamera. On je prošle nedelje ostvario sva tri tačdauna za svoj tim protiv San Franciska. Dva puta je poentirao probijenjem, a jednom je uhvatio pas. Ako bar jednom poentira u meču sa Atlantom, kvota je 1,60.

Udarna igla Tenesija je robusni trkač Derik Henri. Igra Tajtensa zavisi od raspoloženja snažnog raning beka. Prošle godine je sam izbacio Balitmor iz plej-ofa, a sada igra protiv istog rivala. Kvota da će bar jednom da uđe u end zonu Rejvensa je 1,70.

Za igru tračanjem najbolje ekipe u ligi Pitsburga zadužen je Džejms Koner. Ukoliko postigne tačdaun protiv Džeksonvila na Floridi kvota je 1,60.

Što se tiče risivera, četvorica imaju po devet tačdauna ove sezone, a među njima su i as Grin Beja Devonte Adams i Minesote Adam Tilen. Adams je sjajan u poslednje vreme. Na četiri vezane utakmice je poentirao. Ako nastavi seriju i danas, kvota je 1,70. Tilen je prošle nedelje na Soldžer fildu dva puta uhvatio loptu za tačdaun u end zoni Bersa. Ukoliko bar jednom nadmudri odbranu Dalasa, kvota je odlična – 1,90.

Kod Nju Inglanda, specijalista za probijanje odbrana, pogotovo u crvenoj zoni je Reks Burkhed. Kvota da će bar jednom da unese loptu u end zonu Hjustona je odlična, čak 3,30.

Treba obratiti pažnju na ruki senzaciju, risivera Pitsburg Stilersa Čejsa Klejpula koji briljira ove sezone. Ako uhvati loptu od Bena Rotlisbergera u end zoni Džeksonvila kvota je 2,65.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU KLADIONICE MOZZART ZA IGRU TAČDAUN - DA ILI NE!


tagovi

NFL ligaNFLamerički fudbalTačdaun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara